Yerel seçimler öncesi, her gün Samsun’un farklı ilçelerinin nabzını tutan ekibimiz, bu kez denizi ve yeşiliyle ünlü Yakakent’i ziyaret etti. İlçedeki vatandaşlara, “Belediyenin hizmetlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sordu. Yakakentli vatandaşlar, “Başkanımız, daha önce görmediğimiz hizmetleri yaparak herkesi memnun etti. Kendisi muazzam bir başkandır” şeklinde ifadelerde bulundu. 

İşte Yakakent sakinlerinin hizmetlere karşı yorumu şu şekilde:

ÇOK MEMNUNUM, SAĞ OLSUN 
Melek OLGUN: Başkanımızın tüm hizmetlerinden memnunum. Bu zamana kadar hiçbir zararını görmedik. İlçemizin köylerinin yolları çok güzel oldu. Aynı şekilde merkezimizin de yolları güzelleşti. Benim başkandan yana hiçbir sorunum yok. Hatta çok memnunum, sağ olsun. 

HİZMETLER MEMNUN EDİCİ 
Salih UYAR: Çok güzel hizmetler gördük. Başkanımızın yaptığı hizmetler, gerçekten memnun edici. Bu zaman kadar memnun olmadığım hiçbir hizmeti olmadı. 

YOLLARIMIZ GÜZELLEŞTİ
Sebahat KARAÜZÜM: Görevini çok başarılı bir şekilde yapıyor. Tüm alt yapıları güzel yaptı, yollarımızı güzelleştirdi. Hiçbir kibrini görmedik. Hem karakter hem de hizmet olarak çok başarılı bir başkan. Ben başkanımızdan çok memnunum. Allah razı olsun. 

NE İSTEDİYSEK ONU YAPTI  
Faziye AYDIN: Biz çok memnunuz. Bu zamana kadar hiçbir eksiğini görmedik. Ne istediysek onu yaptı, sağ olsun. Allah başkanımızdan razı olsun. Çok şükür şimdiye kadar memnun olmadığımız hiçbir hizmeti olmadı. Her zaman memnun etti. O yüzden bizde gayet memnunuz. 

GÖRMEDİĞİMİZ HİZMETİ GÖRDÜK 
Müzeyyen DEMİR: 20 senedir göremediğimiz hizmeti, Hüseyin Başkanımızdan gördük. Sayesinde hizmet eksikliğimiz kalmadı. Biz fazla yukarda oturduğumuz için hizmetten mahrum kalırdık ama şimdi her şeyimiz oldu. Başkanımızdan çok memnunuz. 

MUAZZAM BİR BAŞKANDIR 
Sadık OKUR: Muazzam bir başkandır. Daha önce görülmemiş hizmetler yapıyor. Tüm mahallelere, sokaklara beton çalışmasını götürdü. Olmaz dediğimiz ne varsa hepsini en güzel şekilde yaptı ve herkesi şaşırttı. Henüz yapılamayan yerler hakkında ise çalışmalara devam ediyor. Sağ olsun, var olsun. 

ANLATMAKLA BİTMEZ 
Kadir ÇAĞLAR: Köylerimize kışın çamurdan, yazın tozdan girilmezdi. Sayesinde yollarımız düzeldi ve eskiye göre fazla güzelleşti. Köylerimizin acil ihtiyaçlarını giderdi, alt yapı sorunumuzu giderdi, köprüler yaptı, aydınlatmalar yaptı. Yani birçok hizmet yaptı anlatmakla bitmez. Çok memnunuz. 

BAŞKANIMIZ HALKLA İÇ İÇE  
Tuncay BARİP: Son dönemde gözle görülür hizmetler yaptı. Başkanımız, halkla iç içe olan bir başkan olduğu için çok ilgilidir. Çevre temizliği konusunda hassas olması bizi memnun ediyor. Kendisi ağır başlı, dürüst ve efendi kişiliği ile dikkat çekiyor. Başkanımızdan çok memnunuz. 

ÇOK EFENDİ VE İYİ BİR BAŞKANDIR
Hasan TİRYAKİ: Başkandan gayet memnunuz. Meydanımızı güzelleştirdi, dört yola ışıkları koydu. Buna benzer birçok hizmette bulundu. İmkânları dâhilinde çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca kendisi çok efendi, iyi bir başkandır. 

MEYDAN GÜZELLEŞTİ
Latif METE: Burada en büyük sorun alt yapıydı. Başkanımız bu önemli sorunu giderdi. Aynı zamanda meydanımızı güzelleştirdi. Eksiği yok, hizmetleri çok güzel ve memnun edici. Sadece başkanımızdan mendirek yapılmasını istiyorum. Çok daha güzel olur diye düşünüyorum. 

Haber: Hande ONAT – Mustafa TOGUR