Spor Toto Süper Lig’in 25. Haftasında 10. sıradaki Sivasspor Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren 5. sıradaki Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Kırmızı beyazlılar ligde geride kalan 24 haftada 8 galibiyet 7 beraberlik 9 mağlubiyet alırken konuk ekip ise 24 haftada 9 galibiyet 7 beraberlik 8 mağlubiyetle 34 puanda bulunuyor.

  İlk yarıdaki maç bol gole sahne olmuştu

Ligin ilk yarısında Malatya’da oynanan maç tam bir gol düellosuna dönüşmüştü. Sivasspor deplasmanda 3-1 öne geçmiş olmasına rağmen üstünlüğünü koruyamamış ve maç 4-4’lük beraberlikle sonuçlanmıştı. 
  
İKİ TAKIM DA ÇIKIŞ ARIYOR

Ligde oynadığı son 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan Sivasspor taraftarının da desteğiyle galip gelmek ve kötü gidişe son vermek istiyor. Takımdan ayrılan futbolcuların yerini dolduramayan ve ilk yarıdaki performansını mumla arayan Yeni Malatyaspor’da bu maçı kazanıp 6 maçlık kazanamama serisini bitirmek istiyor. 

SAKAT FUTBOLCULAR CAN SIKIYOR

Konuk Yeni Malatyaspor ligin ikinci yarısında sakatlıkların bir hayli muzdarip. Sivas deplasmanına da 5 futbolcusundan yoksun gelen Yeni Malatyaspor’da Mina, Bifouma, Aboubakar Kamara, Robin Yalçın ve Yiğithan Güveli bu maçta sakatlıkları sebebiyle takımlarını yalnız bırakacak. 

 Cuma günü saat 20 30’da başlayacak maç Bein sports 1’den canlı yayınlanacak.