"HALK İLE GÖNÜL BAĞI KURAMAYAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR"

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin de katıldığı açıklamada SAMÇEP Sözcüsü Mehmet Özdağ: "Göreve geldiği günden bu yana Samsun Halkı ile gönül bağı kuramayan bir Büyükşehir 
Belediye Başkanımız var maalesef. Kamuoyunun önünde Samsun Büyükşehir Belediye  Başkanına ve ilgili Bakanlıklara soruyoruz bizim vergilerimizle Samsun’a karşı işlenen suçlara neden bir yenisini eklemek istiyorsunuz, amacınız nedir? Yerleşimle ve yaşamla iç içe, denize girilebilir ve sahili kullanılabilir dünyanın ender yerleşimlerinden biridir Atakum Sahili. Körfez içinin dolgu sahası yapılması var olan alanın kısmen ya da tamamen doldurulup devamına yeni bir liman inşa edilmesi ekosistem ve kıyı yapısında yeni problemler yaratmanın yanı sıra var olan problemlerim çözümüne de bir fayda sağlamayacaktır." dedi.

Yapılan açıklamaya Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kübra Küçük, Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Çelik, TMMOB Samsun İl Sekreteri Veli Kebapçı, Kimya Mühendisleri Odası MYK üyesi Osman Pilgir, İç Mimarlar Odası Temsilcisi İrem Pilgir ve Çevre Mühendisleri Odası MYK üyesi Özcan Çoluk ile birlikte mahalle sakinleri katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.