Zafer Kalkınma Ajansı ve Gediz Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen “Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gediz” projesinin tamamlanmasının ardından değerlendirme toplantısı yapıldı.

Adnan Menderes Yaşam Parkı’ndaki Yaşam Cafe’de gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında proje katılımcısı kadınlarla görüşen Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Zafer Kalkınma Ajansı ve Gediz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projelerden biri olan Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gediz projesine 100 bayan katıldığını, proje içeriğindeki tüm programların da uygulandığını söyledi.

Başkan Saraoğlu, “Projeye katılarak spor yapan bayanların hepsi aktivitenin devam etmesini istemiştir. Proje sona ermesine rağmen uzman eğitmen kontrolünde gerçekleştirilen spordan memnun oluklarını belirten katılımcıların bu isteklerini değerlendirmeye alacağız.

İlçemizdeki çalışan ve ev hanımı bayanların spor yapmalarına olanak sağlamak yanında düzenlenen konferanslarla beslenme alışkanlıklarındaki yanlışlıkların giderilmesi, sağlıklı beslenme konularında da bilgi sahibi olan bayanların ortak kanısı etkinliklerin tüm yıl boyunca artarak devam etmesi yönünde olmuştur.

Projeye destek vererek katılan tüm bayanlara teşekkür eder, projenin gerçekleşmesi için çalışan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan bayanlar, proje için Başkan Saraoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.