Yılport Samsunspor'dan yapılan açıklamada, Aytaç Sulu ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı. Açıklamada, "Aytaç Sulu’ya kulübümüze olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi

Yılport Samsunspor'dan yapılan açıklamada, Aytaç Sulu ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı. Açıklamada, "Aytaç Sulu’ya kulübümüze olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ
Yılport Samsunspor'un kaptanlarından olan ve kısa bir süre önce teknik ekibin raporu doğrultusunda yolları ayırma kararı alınan savunma oyuncusu Aytaç Sulu'nun sözleşmesi yarın feshedilecek. Sezon başında büyük hayallerle Kırmızı-Beyazlı takıma transfer edilen ve beklenilen performansı sergileyemeyen Aytaç Sulu, yarın kulüp yetkilileriyle karşılıklı anlaşarak takımdan ayrılacak.
Geçen sezon devre arasında Yılport Samsunspor'a transfer olan 34 yaşındaki tecrübeli stoper, bu sezon toplam 5 maçta forma giymiş ve 1 gol kaydetmişti.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına gelmesinin ardından Aytaç Sulu, kadroda kendine yer bulamamıştı.