İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan Forum Bornova’nın etkinlik otobüsü ForumBüs, 1’inci yaşını çocuklarla kutladı. Renkli doğum günü partisinde çocuklar, ünlü çocuk komedyeni ve sihirbazı Vefvef’in gösterisi ve Uzun Adamlar balon gösterisi ile eğlendi.

Forum Bornova, tam bir yıldır her hafta sonu miniklere özel tasarlanan ForumBüs’te birbirinden eğlenceli atölyelere imza atıyor. Her hafta sonu düzenli olarak gerçekleştirilen bu etkinlikler, çocukların el becerilerini geliştirmenin yanı sıra bir arada çalışma ve üretme becerisi de aşılıyor. ForumBüs atölyelerinde bugüne dek gerçekleştirilen uçurtma, kalemlik, kumbara, keçe, yelpaze, çiçek dikimi, sokak hayvanları için barınak hazırlanması, saksı yapımı gibi temalarda çeşitli etkinliklere katılan çocuklar, günlük hayatta da kullanabilecekleri parçaları kendi başlarına üretme fırsatı yakaladı. Dün yapılan ForumBüs doğum günü partisinde, otobüsün hem içinde hem de dışında çocuklara özel renkli etkinlikler düzenlendi. ForumBüs’ün 1. yaşını çocuklarla beraber kutlayan Forum Bornova’nın güne özel etkinliklerinde VefVef ve Uzun Adamlar gösterileri düzenlendi.

VefVef ve Uzun Adamlar

Ünlü çocuk komedyeni ve sihirbazı VefVef eşsiz performansı ile 1 Ekim’de ForumBüs’te minik hayranları ile buluştu. Vefvef, eşsiz performansı ile hem çocuklara hem de büyüklere büyülü dakikalar yaşattı. Balon sanatının efsane isimleri Uzun Adamlar, balondan canlandırılan çizgi film karakterleri ve standart üstü figürlerden oluşan balon katlama gösterisi ile çocukları balonların renkli dünyasında yolculuğa çıkardı. ForumBüs’ün doğum günü kutlamalarına katılan çocuklar, ForumBüs’te 14.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen olan yüz boyama, simli dövme ve balon katlama etkinliklerine katılarak eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı yakaladı. Forum Bornova’nın etkinlik otobüsü ForumBüs birbirinden güzel atölye, etkinlik ve sürprizlerle her hafta sonu çocuklarla buluşmaya devam edecek.