100. yıl etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti liderleri bir araya gelerek, tarihi bir fotoğrafa imza attı.

Biz de Samsun Canlı Haber TV olarak Samsunlu vatandaşlara, “Bu tarihi fotoğraf karesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sorduk.

ÇOK GÜZEL

Kemal DÜNDAR: Ben çok güzel değerlendiriyorum. Böyle olması tüm halk için iyi olur. Ekonomi düzelir. Ben her zaman bir arada olmalarını isterim. 100. yıl, liderlerin bir araya gelmelerine vesile oldu. İnşallah bu birliktelik hep sürer.

BİRLİKTELİK MÜKEMMEL

Erdal AKÜZÜM: Ben gayet olumlu değerlendiriyorum. Gerçekten bu birliktelik mükemmel oldu. Allah için hep böyle olmasını istiyorum. Tabi beyinler bir araya toplandığı zaman ileriye dönük daha güzel şeyler olur. Fikir fikirden üstündür. Birbirlerinin göremediğini görerek daha güzel çalışmalar ortaya çıkarabilirler. O yönüyle çok güzel oldu.

OLMASI GEREKEN BUYDU

Neşat ALPATLIGÜL: Çok iyi değerlendiriyorum. Olması gereken oldu zaten. 1919'un 100. yılında bir araya gelmeleri muhteşem bir olay. İnşallah birliktelik devam eder. Kendi aralarında barış olur. Türkiye’ye de faydalı olurlar diye düşünüyorum.

BİRLİK GÜÇ KATAR

Anıl TAŞTAN: Ben iyi değerlendiriyorum. Bir arada olmaları çok iyi oldu. Yani birlik ve beraberlik içerisinde çalışırlarsa güzel olur. Birlik her zaman güç katar, ülkeye daha faydalı hizmetlerde bulunurlar.

UZUN SÜRMEZ

Yusuf KOÇAK: Bir araya gelmeleri çok iyi oldu. Artık anlaşabilirler mi onu bilemeyiz. Ben liderlerin kolay kolay bir araya gelip anlaşabileceklerini düşünmüyorum. Ama 100. yılda bir araya gelmeleri güzel bir şey.

SİYASİ BAYRAM

Savaş BEKÇİ: Bence siyasi bir bayram. İnşallah hep böyle olur. Ben liderlerin hep bir arada olmalarını isterim. Hep bir araya gelsinler, fikir alışverişinde bulunsunlar. İnsanlara daha faydalı olacaklardır diye düşünüyorum.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Ahmet DEMİR: Bir arada olmaları çok güzel bir şey. Birlikten beraberlikten kuvvet doğar. Hep bir arada olsalar sorunlara daha kolay çözümler üretebilirler. Ben liderlerin birlikteliğinden mutluluk duydum. İnşallah bu birliktelik hep devam eder.

OLAĞANÜSTÜ

Sebahattin YAZICI: Olağanüstü bir şey. Daha önce olması gereken şeyler bunlar. Gelsinler konuşsunlar, ülkemize faydalı şeyler yapsınlar. Ülkemizi en iyi şekilde yönetsinler. Bir arada oldukları müddetçe daha güzel başarılar elde edeceklerine inanıyorum.

ÜLKENİN YARARI İÇİN İYİ

Ekrem YILDIZ: Bir arada olmaları gerçekten çok güzel bir olay. Ülkenin yararı için bir araya gelip birlik ve beraberlik içinde çalışmaları gerekiyor. 100. Yılda buna vesile oldu. Bu birlikteliklerin ülkenin yararına olacağını düşündüğüm için çok güzel değerlendiriyorum.

GÜÇLÜ OLURUZ

Resul UZUN: Liderlerin bir araya gelmesi daha iyi tabi. Birlikte olmaları Türkiye’nin yararına olacaktır. Hep bir araya gelsinler ve Türkiye için çalışsınlar. Her zaman birlik ve beraberlik güç katar. Bu şekilde birliktelikler bizi diğer ülkelere karşı güçlü kılar ve bize zarar vermeye kimsenin gücü yetmez.

BİRLİK YÜCELTİR

Süleyman TAŞTAN: Tabi ki mutlaka çok iyi bir şey. Avrupa ve bütün dünya açısından birlik ve beraberliğimiz her zaman bizi yüceltir. Hiçbir zaman aşağıya çekmez. Ama birlik olamazsak muhakkak ki kötüye gideriz. Yani yol kat edebilmek için birlik olmamız şart.

GÜZEL TABLO

Tuncer TAŞTAN: Tabi ki iyi değerlendiriyoruz. Süleyman Demirel zamanında açık oturumlar yapılırdı. Bu birliktelik diğer ülkelere karşı iyi bir tablo yani. Diğer ülkelere karşı güçlü olmamızı sağlıyorlar. Bütün liderleri aynı karede görmek gerçekten çok güzel. İnşallah bu birliktelik hep devam eder.

HER ZAMAN OLSUN 

Talip KARACA: Çok iyi, güzel bir şey. Her zaman birlik beraberlik olsun. Yani olması gereken budur. Diğer ülkelere karşı birlik olalım, bizi bölemesinler. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olursak yapamayacağımız bir şey olmaz. Her şeye gücümüz yeter. Allah’ın izniyle Türkiye her şeyi yapacak güce sahip.

Hande ONAT, Uğur ATICI