Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret eden Antalya Medical Park Hastanesi Başhekimi Dr. Şerif Köksel, hizmette 5’inci yıllarını doldurmaları ve verilen destekler nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Antalya Medical Park Hastanesi Başhekimi Dr. Şerif Köksal ve beraberindekiler Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret etti. Antalya’da hizmette 5'inci yıllarını geride bıraktıklarını belirten Başhekim Köksal, bu süre içerisinde sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekten dolayı Başkan Evcilmen’e teşekkür ederek plaket verdi.

Muratpaşa Belediyesi ile Medical Park Hastanesi’nin birçok projede ortak hareket ettiğini belirten Başkan Evcilmen, “Halk sağlığı üzerine çeşitli bilgilendirme toplantıları ve seminerler düzenlendi. Konusunda uzman doktorların katıldığı ve bilgilendirme toplantılarına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Önümüzdeki süreçte de farklı konularda seminerler düzenlenecektir. Medical Park Hastanesi’ni verdiği hizmetlerden dolayı kutluyorum” dedi.