BOLU (AA) - Mudurnu ilçesi sınırlarında, doğal güzelliği ile ziyaretçilerini adeta büyüleyen Sülüklü Göl, tatilcilerin ilgi odağı oldu.

Yüzde 65'i ormanlarla kaplı Bolu'nun doğal güzellikleri arasında yer alanan Sülüklü Göl, ağaçlarda oluşan renk cümbüşü ile görsel şölen sergiliyor.

Göl içerisinde bulunan ağaçlar bölgenin güzelliğine bir başka güzellik katıyor.

Tatilciler tatillerinin keyfini göl çevresinde yürüyüş yaparak, piknik alanlarında piknik yaparak ve fotoğraf çekerek çıkartıyor.

Yurt içinden ve yurt dışından bölgeye gelen tatilciler doğanın çömertçe sergilemiş olduğu büyüleyici güzelliği fotoğraf makineleri ile ölümsüzleştirmeye çalışıyor.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski bir Osmanlı kasabası olan ilçenin tarihi dokusunun yanı sıra doğal güzellikleri ile de öne çıktığını, yerli ve yabancı turistlerin sonbaharla bölgeye olan ilgisinin arttığını kaydetti.

Sülüklü Gölü ilk defa gördüklerini belirten Meral Bekar ise "Resimlerde sülüklü gölün çok fotoğraflarını gördüm. Sonbaharın renklerini şimdi burada canlı olarak görüyoruz. Muhteşem bir görsel şölen var burada. Yaprakların dökülüşü muhteşem." diye konuştu.

Sülüklü Göl'de büyüleyici bir güzellik olduğunu anlatan Serpil Örel de "Bir çok kataloglarda görmüştüm Sülüklü Göl'ü çok merak ettim, nasıl bir yer diye. Buraya tur ile geldik. Çileli bir yoldu ama geldiğimize değdi. İyi ki gelmişiz. Herkesin görmesini tavsiye ederiz." şeklinde konuştu.