Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak olan 1930 Bafraspor, kariyerleri tecrübe ile dolu olan biri gol hattında diğeri ise savunma hattında oldukça başarılı iki ismi kadrosuna kazandırdı.

FORVETE SÜPER TRANSFER
Samsun'da önceki sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan ve yeni sezonda rotayı şampiyonluk olarak belirleyen 1930 Bafraspor, birbirinden kaliteli iki isim ile anlaştı. Forvet hattında Samet Sami Bank ile anlaşan 1930 Bafraspor, hücum hattında çok önemli bir gol silahı kazanmış oldu. Başarılı futbolcu kariyerinde çıktığı 131 maçta toplam 57 kez rakip ağları havalandırırken, 31 yaşındaki golcü oyuncu yeni sezonda 1930 Bafraspor için mücadele edecek. Sami Bank en son 2013-2014 sezonunda 1930 Bafraspor forması ile mücadele etmişti.

SAVUNMADA TECRÜBE KONUŞACAK
Gol hattına verdiği önemi savunma hattında da gösteren Kırmızı-Siyahlılar, 3'üncü Lig'de 25, Bölgesel Amatör Lig'de ise 160 maça çıkan defans oyuncusu Özgür Gökkıyas'ı da ranklerine bağladı. Kariyerinde toplam 185 maça çıkan 31 yaşındaki defans oyuncusu futbol hayatına Kadifekalespor altyapısında başladı ve burada yetişip, Samsun'da bir çok kulüpte forma giydi. En son Çarşambaspor formasıyla mücadele eden Özgür Gökkıyas, yeni sezonda 1930 Bafraspor'un savunma hattında tecrübesi ile önemli bir rol oynayacak.

'BOMBA GİBİ GELİYORUZ'
Transferler hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı Kemal Karamanel, "Şuana kadar 11 dış transferle yetenekli ve tecrübeli isimleri kadromuza kattık. Takımımıza birkaç takviye daha yaparak transferlerimizi tamamlayacağız. Yeni sezona bomba gibi gireceğiz ve inşallah bu sezon Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen ekip biz olacağız" diye konuştu.

Haber:Onur EROL