RİZE (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Mayıs Pazartesi Rize'de, toplam yatırım bedeli 121 milyon 895 bin lira olan 29 projenin açılışını yapacak. 

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 11 Mayıs Pazartesi günü toplu açılış töreni için Rize'ye geleceği belirtildi.

Açıklamada, "Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13.00'de yapılacak törende, toplam 121 milyon 895 bin lira olan yatırımların açılış töreni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadesine yer verildi.

-Şehir içi minibüsleri ücretsiz yolcu taşıyacak

Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi Başkanı Sultan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'ye gelmesinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydetti.

Bu ziyaret nedeniyle karşılık beklemeden halka hizmet etmek istediklerini bildiren Dinç, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Ülkemizin bu günlere gelmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gecesini gündüzüne katıp bizlere hizmet etti ve etmeye devam ediyor. Biz de onun için Rize halkına küçük de olsa bir hizmet sunmayı görev addettik. Rize'mizin bağrından çıkardığı dünya mazlumlarının sesi ve umudu olan Erdoğan'ın şehrimize gelmesinden dolayı Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi olarak 11 Mayıs Pazartesi günü 06:00-13:00 saatleri arasında halkımıza ücretsiz hizmet etmeye gayret edeceğiz. Araçlarımızla seyir yapan saygıdeğer yolcularımızdan ücret ödememelerini rica ediyoruz."