Muş Valisi Seddar Yavuz, vatandaşlarla bir araya gelerek “Devlet olarak 79 milyonu bir biliyor, onlar için hizmeti Hakk’a hizmet sayıyoruz” dedi.
Valilik Toplantı Salonu’nda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, ziyarete gelen vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyarete gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Yavuz, “Muş’a atandığım günden beri Muşlu hemşehrilerimin yoğun ilgi ve teveccühleri ile karşılandım. Bu durum Muş’un sahip olduğu kadim medeniyetin sonucudur. Her zaman belirttiğim gibi semalarında büyük komutan Alparslan’ın ve şanlı askerlerinin ruhaniyetinin dolaştığı kadim şehir Muş’ta olmaktan, burada görev yapmaktan son derece mutluluk duyduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce görev yaptığım yerlerde her zaman halkımızla iç içe olmuş, problemlerini ve çözüm yollarını konuşmuş, mümkün mertebe, imkân dâhilinde sıkıntılarını gidermek için çaba göstermişizdir. Burada da aynı azim ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü biz devlet olarak 79 milyonu bir biliyor, onlar için hizmeti Hakk’a hizmet sayıyoruz” dedi.
“Halkımıza hizmet ederken hiçbir zaman vatandaşa rağmen hareket etmedik. ’Ben yaptım oldu’ mantığını asla benimsemedik” diyen Vali Yavuz, “Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerin temelinde siz değerli hemşehrilerimizin görüş ve önerileri, bizlere yol gösterecektir. Sorunları dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek için sizlerden önce köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldik. Sizlerin sorunlarına yasal çerçeve içerisinde, en kısa sürede çözüm bulmak için buradayız. Korkmadan, cesaretle eksikleri tamamlamak için çalışıyoruz. Sorunları diyalog ve iletişim ile çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapılarının sonuna kadar vatandaşlara açık olduğunu kaydeden Vali Yavuz, “Çünkü biz emreden, buyuran devletten, hizmetkâr olan bir devlet anlayışına doğru yol alıyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ zihniyetiyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz devletin ancak vatandaşa hizmet ettiği, vatandaşını memnun ettiği sürece kutsal olduğuna inanırız. Vatandaşın sorununa arkasını dönen, dininden, etnik kökeninden dolayı ayırt eden, hakir gören anlayışı ayaklar altına alırız. Bizim için ister zengin, ister fakir, ister eğitimli, ister eğitimsiz olsun Muş’ta yaşayan 412 bin vatandaşımız birinci sınıf insandır. Sizleri sevgiyle, muhabbetle kucaklıyorum” şeklinde konuştu.