Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN'da evlendikleri günden bu yana çocuk hayali kuran Sibel (34)- Ümit Karakuş (32)  çifti, 10 yıl sonra hayallerine kavuştu. Özel bir hastanede tüp bebek yöntemi ile kız bebek sahibi olan çift, bebeğe 'Masal' adını koydu.
Aydın'da eczası kalfası Ümit Karakuş  ile bir mağazada satış danışmanı olan Sibel Karakuş, 10 yıl önce evlendi. Evlendikten kısa bir süre sonra bebek sahibi olmak isteyen çiftin çabaları sonuçsuz kaldı. Yanlış yönlendirildiklerini söyleyen Ümit Karakuş, "İkimiz de bebek sahibi olmayı çok istiyorduk. İkimiz de sağlıklıydık, ancak bir türlü bebek sahibi olamıyorduk. Bu süreçte başvurduğumuz herkes değişik şeyler önerdi. Kiloya bağlı olduğunu söyleyenler de oldu. Yaklaşık 30 bin lira harcadık ama sonuç alamadık" dedi.
AYRILMA AŞAMASINA GELDİLER
Bu süreçte aşılama yöntemi dahil birçok yöntem denediklerini belirten Ümit Karakuş şunları anlattı:
"Eşimle bu yüzden ayrılma noktasına geldik. İkimiz de üzülüyorduk ama tekrar denemeye karar verdik. Bir gün özel bir hastanede çalışan Dr. Cenk Tan ile karşılaştık. Sorunu ona da anlattım. Hayattaki tek isteğimiz olduğunu söyledim. O da tüp bebek yöntemini denememizi önerdi ve İzmir'de bulunan Smyrna Art Tüp Bebek Merkezi'ni önerdi ve süreç tekrar başladı."
Bebek hasretlerinin sona erdiği için mutlu olduğunu söyleyen Sibel Karakuş da, "Bebek sahibi olmak isteyenler mücadeleden vazgeçmesin. Mutlaka bir yöntem bulunur" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI