Komşunu Getir Kampanyası indirim uygulaması yoluyla aboneler, Türksat Kablo Online İşlemler Sayfasından "Komşunuzu Davet Edin" alanında yer alan bilgileri doldurarak kişi önerebiliyor. Önerilen kişinin aranması ve kampanyayı kabul etmesi hâlinde 60 gün hizmetinin açık kalması sonrasında hem öneren hem önerilen kişi, 1 aylık kampanya bedeli kadar indirim hakkını kazanıyor. Üstelik 3 kişiye kadar abonelik getirene 3 aylık kampanya bedeli indirim hakkı sağlanıyor. İndirim bedeli, 60 gün sonrasında ilk faturadan düşülüyor. Söz konusu uygulamadan en az 3 aylık aboneliği olan tüm müşteriler faydalanabiliyor. Siz de hemen birini önermek için:

1.    Online işlemler sayfasına giriş 

Aboneler online işlemler sayfasına E-Devlet üzerinden yada Müşteri No, T.C. Kimlik No, E-Posta, Cep Telofonu bilgilerinden birisi ve şifre yöntemlerinden biriyle giriş yapılabilir. 
online.turksatkablo.com.tr 


 

2.    Online işlemler sayfası komşunu getir sayfası Davet Et

Aboneler online işlemler sayfasına giriş yaptıktan sonra “Komşunu Getir” sayfasına giriş yaparlar.


Önerdiğiniz kişi Çağrı Merkezi’nce gelen teklifi kabul ettikten 60 gün sonra 1 aylık kampanya bedeli kadar indirim hakkı Öneren, 1 aylık kampanya bedeli kadar indirim hakkı önerilen kazanmaktadır. 

99 Lira’dan Başlayan Uygun Fiyatlar

Siz de TV, internet, sabit telefon hizmeti kullanırken abone faydasına uygulamalardan yararlanmak ve detaylı bilgi almak isterseniz en yakın Türksat satış noktaları, www.turksatkablo.com.tr ya da 08508044444 üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. 99TL’den başlayan uygun fiyatlarla fiber internet hizmetine abone olabilirsiniz.

Türksat, Samsun’da Yenimahalle Atakent Bulvarı No: 77/A Atakum/SAMSUN, Yenimahalle 3417. Cadde No:87 Atakum/SAMSUN, Bahçelievler Mah. İstiklal Cad. No:176 İlkadım/SAMSUN adreslerinde hizmet vermektedir.

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.