AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partilerinin 2023 seçimlerine hazır olduğunu belirterek, "Biz bu istişare toplantılarını yapıyoruz diye birileri 'İşte erken seçim var' diyor. Bunlar AK Parti'yi hiç anlamıyor. Seçimin tarihi 18 Haziran 2023" dedi. 

YAVUZ VE YAĞMUR SAMSUN'DA 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile Karadeniz Bölgesi'nden Sorumlu AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Bülent Yağmur Samsun'da gelerek,  partilerinin İl İstişare Toplantısı'na katıldı. Yavuz ve Yağmur çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağmur Samsun'un geçmiş dönem seçim sonuçlarını analiz etti ve seçim hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. 

BUNLAR AK PARTİ'Yİ ANLAMIYOR 

AK Partili Yavuz, muhalefete eleştirilerde bulunarak, seçimin 2023 yılının haziran ayında yapılacağını söyledi. Yavuz, "Biz bu istişare toplantılarını yapıyoruz diye birileri 'İşte erken seçim var' diyor. Bunlar AK Parti'yi hiç anlamıyor, biz zaten bir seçim bittiğinde diğer seçim için çalışmaya başlayan bir partiyiz. Seçimin tarihi 18 Haziran 2023." ifadelerini kullandı. 

24 SAATİMİZ MİLLET İÇİN 

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, 2023 seçimlerine doğru teşkilat üyeleriyle güçlü adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Samsun 2023'e hazır, teşkilat kararlı. Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz'un katılımıyla gerçekleştirdiğimiz İl İstişare Toplantımız son derece verimli geçti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde günün 24 saatini milletimize hizmete adayan kadrolarız" dedi. 

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.