Yedi seks bebeğiyle yaşayan Li Chen (58) ve oğlunun ilginç hikâyesi sosyal medyada paylaşım rekorları kırarak kısa sürede viral haline geldi.
Çin’in Guizhou kentinde yaşayan ve Li Chen lakabını kullanan 58 yaşındaki adamın silikon seks bebeklerine olan bağımlılığı ilk olarak, kumar bağımlılığı olan eşinden 2010 yılında boşanması üzerine başladı.İngiliz gazetesi Daily Mail’e konuşan Li, kostümleriyle beraber yaklaşık 55 bin TL harcadığı yedi bebeği ‘seks objesi olarak değil kızları gibi gördüğünü’ ifade etti.

Gününün büyük bir bölümünü seks bebekleriyle geçiren Çinli adam; onları giydirip süslüyor, tatillere götürüyor ve bebeklerine müzik klipleri çekiyor.18 yaşına gelen oğlu Yangyang’a hediye olarak seks bebeği alan Li, “Oğlumun rastgele bir kadınla cinsel ihtiyaçlarını karşılamasını istemedim ve onu korumak için böyle bir hediye aldım” şeklinde konuştu.

Yangyang’ın ifadesine göre annesi kendisini arayarak, babasına uyup böyle bir alışkanlık edinmemesi, bunun sapkın bir davranış olduğu yönünde uyarılarda bulunmuş. Fakat Çinli genç adam, seks bebeklerinin gerçek insanlar gibi kusurlarının olmadığını, onların asla ihanet etmediğini düşündüğünü söylüyor.