'Samsunspor' programına telekonferans ile konuk olan Başkan Yüksel Yıldırım, ''İstanbulspor yenilgisi canımı çok acıttı. Evde tek başına neredeyse hüngür hüngür ağlayacaktım'' dedi

KÖTÜ BİR KAZA YAPTIK 
Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Samsunspor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koronavirüs belasından bir türlü kurtulamadıklarını söyleyen Başkan Yıldırım, ''İstanbulspor yenilgisi bize çok iyi bir ders oldu. Eksikliklerimizi görme fırsatı bulduk. Bir kaza yaptık ve gerçek halimizi gördük. İstanbulspor bize bir anlamda gerçeği gösterdi, kendine gel Samsunspor dedi'' diye konuştu. 

MASKE TAKMAYANA CEZA
Yıldırım ayrıca, ''Ben o yenilgi sonrası gerçekten çok utandım. Evde tek başıma karantina süreci geçirdiğim için neredeyse hüngür hüngür ağlayacaktım. 3-0'lık yenilgi çok canımı acıttıd. Bu kovid-19 nereden, nasıl kiminle geldi bilmiyoruz. Benim doktorum bile kovide yakalanmış, bu olmamaslıydı. Sürecin en başından bu yana maske ve sosyal mesafe kurallarını uyguluyoruz. Maske takmayan oyuncuya para cezası veriyoruz'' dedi.

Salim YILDIZ