Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından asfalt, su, aydınlatma sorunları ile kaldırım tadilatları gibi küçük çapta yaşanabilecek problemleri kısa sürede çözüme kavuşturması amacıyla kurulan B5 Acil Müdahale Ekibi, Bodrum Halkına hizmet vermeye devam ediyor.

B5 Acil Müdahale Ekibi’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı çalışmalar sırasında Çarşı Mahallesi Artemis Caddesi’nde yapılan kaldırım çalışmasında mermer döşendi,tekerlekli sandalye ve çocuk arabalarının rahatça kaldırıma çıkabilmesi için yeniden düzenlendi.

Cevat Şakir Mahallesi Gara Hasan Caddesi’nde BOSKİ çalışması sırasında bozulan kaldırım betonlama ile düzeltilerek, bordür taşı ve andezit taşı döşendi. Çarşı Mahallesi Çukurbahçe Sokak’ta BOSKİ çalışması sonrası bozulan ve uzun süreli kullanım sonucu çöken kaldırım onarıldı. Parke taşlar sökülerek yağmur suları birikmeyecek şekilde kotları alınıp yeniden döşendi.

İskele Meydanı’ndaki Denizciler Cafe’nin önündeki kırık andezit taşları yenileriyle değiştirildi, kırık olmayanlar da hızlı donan çimento ile yerlerine monte edildi. Kumbahçe Mahallesi Yeşilova Sokak’ta BOSKİ’nin yaptığı çalışma sonrası bozulan yol temizlenerek betonlandı.