Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kemal Erkanat ve Veysel Bilen ile birlikte, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamlarında ziyaret etti. Başkan Yıldırım, "Hem Valimiz Osman Kaymak'tan hem de Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'den gerekli destekleri aldık. Görüşmelerden çok mutlu ayrıldım" dedi. 

BATIPARK'A İZİN ÇIKTI 

Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, ilk önce Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti. Ziyarette, Vali Kaymak, Okçuluk tesislerine, Samsunspor Futbol Akademisi altyapı sahalarının yapılması için gerekli tüm izinleri verdi. Önümüzdeki haftadan itibaren Samsunspor kulübü çalışmalara başlayacak.  

EŞ ZAMANLI BAŞLAYACAK 

Samsunspor'un geleceğine ışık tutacak olan projede Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batıpark alanındaki Okçuluk Tesisleri'nin yanında bulunan 3 futbol sahalık kullanım alanının Samsunspor Kulübü Derneği’ne tahsis edilmesine karar verdi. Bu 3 sahanın yapımı da Okçuluk Tesisleri ile eş zamanlı olarak başlayacak. 

DEMİR, SÖZ VERDİ 

Başkan Demir ayrıca, dolgu tesisleri için belediye meclisinden kararı geçirerek Samsunspor Kulübü Derneği’ne tahsis etme sözü verdi. Buradaki tesisin master planı Büyükşehir Belediyesi ile beraber hazırlanıp Büyükşehir Belediyesinin kontrolünde ve desteğinde Samsunspor Futbol Akademisi'nin modern tesislere kavuşması hedefi gerçekleştirilecek.

ZEMİN HİBRİT ÇİM OLACAK

Başkan Yıldırım ayrıca ziyarette Samsun Valisi Osman Kaymak’a 19 Mayıs Stadyumu zemini çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun da yer aldığı ziyarette 19 Mayıs Stadyumu’nun hibrit çim çalışmalarına resmi olarak 13 Ocak Pazartesi günü başlanmasına karar verildi.

KAYMAK VE DEMİR'E TEŞEKKÜR

Kırmızı-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Samsunspor’a maddi ve manevi her türlü desteği veren Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e tüm Samsunspor sevdalıları adına teşekkür mesajı paylaşıldı.  

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Yılport Samsunspor AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  "Görüşmelerden çok mutlu ayrıldık. Samsunpor'a büyük desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyoruz" dedi.