KARAASLAN'A ARMAĞAN ETTİ 

Fransa'da Reims kentinde düzenlenen 2024 VİRTÜS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda mücadele eden Samsunlu milli sporcu Fatma Damla Altın, kadınlar pentatlonda büyük bir başarı gösterdi. Altın, sergilediği performansla yarışmayı birinci tamamlayarak ikinci kez altın madalyanın sahibi oldu. Altın kazandığı madalyayı kendilerine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a armağan etti.  

'BÜYÜK SEVİNÇ YAŞIYORUZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, ikinci kez dünya şampiyonu olan Samsunlu milli sporcu Fatma Damla Atın'ı tebrik ederek, "Altın madalyalı ve altın kalpli sevgili Fatma Damla, seni ve arkadaşlarını can-ı gönülden kutluyorum. Şampiyonluklarınızla her gün gurur duyuyor, büyük bir sevinç yaşıyoruz. Başarılarınız daim olsun. Çiğdem ablanız olarak her zaman yanınızdayım" ifadelerini kullandı.

Galibiyete odaklandılar: Tekkeköyspor, Atakum Belediyespor ile karşılaşacak Galibiyete odaklandılar: Tekkeköyspor, Atakum Belediyespor ile karşılaşacak

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.