Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S'nin muhabirleri Tekkeköy ilçesinde vatandaşlara, 'Recep Tayyip Erdoğan neden kazandı? Kemal Kılıçdaroğlu neden kaybetti?' diye sordu. İşte vatandaşların verdiği yanıtlar...

KİMSEYE BOYUN EĞMEDİ

Necati KILLI: Recep Tayyip Erdoğan dünya lideri. Kimseye boyun eğmedi. Kazandığı için de çok gururluyuz.  Kılıçdaroğlu HDP ile pazarlık yaptı. Kazanma şansı da yoktu.  

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Fevzi TOMAK: Recep Tayyip Erdığan Türkiye'nin kralı, başkomutanımız. O ne derse biz onu yaparız. Onun için gece gündüz çalıştık. Kemal Kılıçdaroğlu HDP ile birlikte olduğu için kaybetti.    

HALK MEMLEKETİ DÜŞÜNDÜ

Nail BAYRAM: Bu halk memleketi düşündüğü için Recep Tayyip Erdoğan kazandı. CHP'nin başına artık gençler gelmeli. 

DÜRÜST OLDUĞU İÇİN KAYBETTİ

Hasan MEMİŞOĞLU: Kemal Kılıçdaroğlu çok dürüst ve mert olduğu için kaybetti. Memleket batmış vatandaşın umrunda mı? 

DEMEK Kİ MEMNUNLAR

Osman ERDİK: İnsanlar demek ki memnun demek ki bu yönetimden Recep Tayyip Erdoğan kazandı. 

ADAM GİBİ ADAM

Duran ÜNLÜ: Recep Tayyip Erdoğan adam gibi adam olduğu kazandı. 

HERKESE YARDIMCI OLUYOR

İrfan ÖZKÖK: Tayyip Erdoğan her zaman kazanır. Hizmetleri ortada. Erdoğan herkese yardımcı oluyor. Kendisine de başarılar diliyorum. 

CHP'DEN ÇEKİLMESİ LAZIM

Bahri GÜROĞLU: Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başından derhal çekilmesi lazım. Kılıçdaroğlu HDP'yi destekliyor. Türk halkı bunu istemiyor. Recep Tayyip Erdoğan da HDP'nin üstüne gitti o yüzden kazandı. 

YAPTIKLARI ORTADA

Mesut KURGAN: Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları ortada. Kemal Kılıçdaroğlu da kaderine küssün. 

ADAYLIĞINI KOYMAYACAKTI

Kaya ŞENER: Kılıçdaroğlu'nun kaybettiğine inanmıyorum ama baştan adaylığını koymayacaktı. Çok ısrar etti. Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş aday olsaydı çok rahat seçimi alırdı. Göçmenler seçime yakın Türk vatandaşı olmuş. Deprem bölgesinde kontrolü sağlayamadılar.  

HER ŞEY DÖRT DÖRTLÜK

İsmet YÜKSEL: Recep Tayyip Erdoğan sözünün eri olduğu için kazandı. Kuyruklarda zamanında çok bekledik bir paket makarna alabilmek için. Şimdi rahat rahat hastaneye gidiyoruz, ilaçlar elimizde, her şey elimizde. Şu imkanlara bi bakın. Kılıçdaoğlu'na göre benim için için dört dörtlük. CHP zamanını da biliyorum AK Parti zamanını da biliyorum. 

ERDOĞAN ÇOK SEVİLİYOR

Gülizar IŞITAN: Demek ki Erdoğan daha çok seviliyor ve kazandı. Kılıçdaoğlu da daha az sevildi ve kaybetti. 

ADALETLİ SEÇİM OLMADI

Muhammet BATI: Recep Tayyip Erdoğan sığınmacılar sayesinde kazandı. Bence adaletli bir seçim olmadı, devletin bütün imkanlarını kullandı. Bugünler iyi günlerimiz, daha kötü günler bizi bekliyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin. 

DEVLETİN İMKANLARINI KULLANDI

Şaban BAŞAR: Recep Tayyip Erdoğan devletin gücünü kullanıyor, diğerleri kullanamıyor. Erdoğan da devletin gücünü kullandığı için kazandı.

ERDOĞAN GİBİ LİDER YOK

Nizan ŞİPŞAK: Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı, Abdullah Öcalan'ı çıkartacağım dediği için kaybetti. Recep Tayyip Erdoğan gibi lider yok. Dünya lideri.

HAK EDEN KAZANDI

Ümmiye SARI: Hak eden kazandı. Recep Tayyip Erdoğan hak ediyordu, o kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu demek ki kazanmayı beceremedi.

SİYASET YAPMAYI BECEREMİYOR

Furkan KAHVECİ: Recep Tayyip Erdoğan'ın seveni daha fazla. Kemal Kılıçdaroğlu siyaset yapmayı beceremiyor.

YABANCILAR OYLARI ETKİLİ OLDU

Okan ÇELİK: Recep Tayyip Erdoğan, Suriyelilerin ve Afganların oyları sayesinde kazandı. Kemal Kılıçdaoğlu da bundan dolayı kaybetti. 

BEN HİZMETE BAKIYORUM

Dursun Ali KOL: Erdoğan'ın önce 20 senede çok şey yaptı. Savunma sanayide, sağlıkta, ulaşımda güçlü duruma getirdi ülkeyi. Ben hizmete bakıyorum, isme bakmıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu doğru konuşmadı. 20 yıldır yeniliyor. Artık koltuğu terketmesi lazım. Yerine başkaları gelsin. 

ONDAN İYİSİ YOK 

Ahmet ERGİN: Recep Tayyip Erdoğan'dan iyisini mi bulacağız? Hergün meydan dolu, herkese bakıyor Allah razı olsun. 

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.