AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bu gece idrak edilecek Kadir Gecesi ile ilgili mesaj yayımladı. Karaaslan, Yılmaz ve Sandıkçı, tüm vatandaşların bin aydan daha hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gecesi'ni kutlayarak, yapılan ibadetlerin kabul olması temennisinde bulundu.

MAZLUM COĞRAFYALARDA ZULÜM SONA ERSİN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN: Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’e veda etmeye hazırlandığımız bu günlerde, sayısız hikmetle ve müjdeyle dolu Kadir Gecesi’ne erişmenin gönül huzurunu yaşıyoruz. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybettiğimiz canlarımızın yasını millet olarak tutarken bir yandan da asrın felaketinin yaralarını sarmak ve acıları hafifletmek için el birliğiyle çalışmanın, ihtiyaçları birlikte gidermenin gayretinde olduk. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’nin; milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığın huzuruna vesile olmasını, mazlum coğrafyalarda yaşanan zulmün bir an önce sona ermesini diliyorum. Bu gece idrak ve ihya edeceğimiz Leyle-i Kadir’in esenliğinin aziz milletimizi ve tüm insanlığı kuşatmasını Yüce Mevla’mdan niyaz ediyor; sağlık içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmamızı diliyorum.

FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRMELİYİZ

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya YILMAZ: Kadir gecesi, insanı Rahman’ın affıyla, insanlığı Kur-an’ın aydınlığıyla buluşturan eşsiz bir gecedir. Bu müstesna zaman diliminin kadrü kıymetini bilen ve onu ihya etmek isteyen her mümin, elbette öncelikle Kur’an’a yönelmelidir. Ömrümüzü Kur’an ile aydınlatmak ve bereketlendirmek istiyorsak Kadir Gecesi bunun tam zamanıdır. Kadir Gecesi'ni kendimizi muhasebe edebileceğimiz, günahlarımızdan af ve mağfiret dileyeceğimiz bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Ömrümüzün tamamını bereketlendirmek için her gecenin kadrini, her nimetin kıymetini mutlaka bilmeliyiz.  Böylelikle bin aydan daha hayırlı olan bu lütuf ve ikram gecesinin feyzinden istifade etmiş olabiliriz.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, dualarımızın ibadetlerimizin kabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

BİN AYDAN DAHA HAYIRLI 

Canik Belediye Başkanı İbrahim SANDIKÇI: Mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü hep birlikte yaşarken, Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu bizlere bildirilen Kadir Gecesi’ne yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir gecesi, feyz ve bereketiyle bizlere gelen, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı gecedir. İnsanlığa esenlik ve bereket olarak bahşedilen bu gecede hep birlikte ellerimizi semaya kaldırıp günahlarımızdan tövbe, huzurlu, sağlıklı bir ömür ve yeryüzünde barışın tesisi için dualar edelim. En büyük temennimiz bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi, tüm dünyaya örnek olan yardımlaşma, paylaşama ve kardeşlik,  duygularımızı daha da güçlendirmesine vesile olmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek geceden hep birlikte verimli bir şekilde istifade edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.