TÜFEKCİ "SAMSUN’U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAYA GELİYORUZ"

Geçtiğimiz günlerde yapılan tanıtım ile Samsun için projelerini açıklayan Büyükşehir Adayı İmren Nilay Tüfekci, Samsun’un geleceğine dair vizyonlarından ve projelerinden vatandaşa bahsederek, ‘‘Bu şehri o kadar geri planda bıraktılar ki, çevremizdeki bizden daha az gelişmiş ve nüfusu az olan iller bile belli başlı konularda bizim önümüze geçtiler. Açıkladığımız her projemizin altında kalkınma var. Her projemizin altında istihdam var hizmet var. Kamuyu zarara sokacak veya sırf bir kesimi mutlu etmek için değil, tüm Samsun'a kapsayıcı bir şekilde hizmet etmek için geliyoruz. Samsun'un çehresini değiştirerek, gözümüzü sadece Türkiye’nin listelerinde tepeye değil, uluslararası alanlara dikiyoruz. Samsun bunu hak ediyor, Samsun bunu istiyor" dedi.

ÜÇÜNCÜ YOL SAMSUN’DA ÇOK BÜYÜK DESTEK BULDU

İyi Parti’nin üçüncü yol hamlesinin Samsun’da çok büyük destek bulduğunu ifade eden Büyükşehir Adayı Tüfekci, vatandaşın mevcut partilerden ve politikalarından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, ‘‘20’yi aşkın yıldır bu şehre hizmet olarak elle tutulur bir şeyleri yok. Samsun bunlardan sıkıldı, bıktı. Samsunlu artık sadece kendisine hizmet edecek, vatandaşı, vatanını, bayrağını düşünerek yol alacak bir yönetim istiyor. Samsun üçüncü yolu seçti ve emin adımlarla yürüyor. Kadınlarımız, gençlerimiz, erkeklerimiz tüm kesimler ile bize çok büyük bir destek var. Bu yüzden uykusu kaçanlar var biliyorum.  Biz bunlarla uğraşmayacağız, biz vatandaşımıza nasıl daha iyi hizmet yaparız, nasıl oylarından önce gönüllerinde oluruz buna bakıyoruz. 2 haftadan daha az bir zaman kaldı. 1 Nisan sabahı geldiğinde Samsun halkı en doğru cevabı tüm Türkiye’ye açıklayacaktır. Biz Samsun’a inandık ve Samsun’da bize inandı’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

"SÖZ MİLLETİN BU SÖZE KULAK VERİN"

Yaklaşık yirmi beş yıldır hizmet almayan bir Samsun ve kaderine terk edilen bir Samsunlu olduğunu ifade eden İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, “ Koltuk için oy avcılığına çıkanlar var. Hedefine Samsun’a hizmet yapmak değil kendi ikbalini koyanlar var. Bizim derdimiz Samsun. Bizim amacımız iş, bizim amacımız istihdam. Bizim amacımız esnafımıza nefes aldıracak hamleler. Vatandaşımızı artık hiç kimsenin kandırma şansı yok. Nereye gitsem, hangi vatandaşımızla sohbet etsem aynı şeyi söylüyor, ‘Bu sefer kendimiz için, geleceğimiz için sandığa gideceğiz’ diyor. Biz sadeceonlar için yola çıktık. Biz sadece bu sese kulak verdik. Biz tek güç olarak halkı tanıdık. Ne yolumuzdan, ne onlarla omuz omuza olmaktan bizi kimse geri alamaz. Söz milletin. Ya bu sese kulak verir, sadece onların hizmetinde olursunuz ya da hizmet ettiklerinizin emrinde oy avcılığı yaparsınız. Bizim tekbir korkumuz var, Samsun ve Samsunlunun bir 5 yıl daha kaybetmesi” diye konuştu.

Çiftlik Caddesi ziyaretinde İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci'ye İl Başkanı Hasan Aksoy, İlkadım İlçe Başkanı Serkan Albayrak ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

Samsun'da o ilçelerde alarm! Üreticilere uyarı geldi Samsun'da o ilçelerde alarm! Üreticilere uyarı geldi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.