Samsun İYİ Parti milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilatı mensuplarıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta Samsun'daki eksikleri iktidarları döneminde gidereceklerini belirtirken, İl Başkanı Hasan Aksoy ise hedeflerinin en 4 milletvekili çıkaracaklarını, 5'i zorladıklarını ifade etti. 

Samsun Anemon Otel'de düzenlenen iftar yemeğine, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili ve Adayı Erhan Usta, İYİ Parti Samsun Milletvekili adaylarının yanı sıra il ve ilçe teşkilatları da katıldı. Toplantıda milletvekili adayları kendilerini tanıttı, İYİ Parti'nin hedefleri ve Samsun için projeleri konuşuldu.

LİSTELERDE 1-0 ÖNDEYİZ

İlk olarak söz alan ve listelerine çok güvendiklerini belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "İYİ Parti olarak seçimlerden çok iddialıyız. Hem genç, hem liyakatli hem de başarılı olacak bir listeyle karşınızdayız. Samsun halkı bunun sandıklarda gereğini yapacaktır. Biz Samsun'daki tüm siyasi partilerin listelerine baktık. Bu kadroyla maça 1-0 önde başlıyoruz. Bütün ilçeleri en az 3 kez gezeceğiz. Herkesle temas kurmayı planlıyoruz. Biz 9 aydır zaten sahadayız. Kadrolarımız, zinde ve inançlı. İnanç başarının yarısı. En az 4 vekil alacağız ama biz 5'e çalışıyoruz. Samsun halkının sağduyusuna güveniyoruz" diye konuştu. 

HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Samsun için öncelikli ve önemli projelerinden bahseden İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta da şunları söyledi: 

"Samsun potansiyeli yüksek bir kent. Biz bunu biliyoruz. Güçlü bir beşeri sermayesi ve geçmişten gelen bir birikimi var. İller bazında kişi başı gelir açısından hesapladığımızda 48. sırada. Bu Samsun'a yakışmıyor. Biz bunu değiştireceğiz. Samsun'u hak ettiği yere taşıyacağız. Samsun'un hızlı tren ihtiyacı var. Hem yolcu hem yük taşımacılığı açısından Ankara'ya bağlanması lazım. Bunun henüz fizibilite etütleri dahi yapılmadı. İkincisi de tersane sorunu. Bu ihtiyaç hala var. Medikal alanda ciddi bir kümelenmemiz var ama oradaki arkadaşlar da sıkıntıdalar. Ciddi bir tarımsal sulama eksikliği var. Açık kanallar ama bunların hepsi kırılmış. Sulama kanallarının yer altına alınması bizim öncelikle konularımızdan bir tanesi."

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.