İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, seçime hazır olduklarını belirterek, "İlkadım ilçesinde geçen hafta yaptığımız ankette İYİ Parti olarak yüzde 23 oy aldık. İktidar sahaya inemiyor. Kapalı ortamlarda toplantıda yapıyorlar" dedi.

22-iyi parti (2).jpg

YÜZDE 23 ALDIK

Samsun Medya Grubu'na açıklama yapan Burcu Işıtan Satar, "Fatih Sultan Mehmet caddesi AK Parti'nin kalesi. Biz o caddede esnafla toplantılar yaptık. Esnaf bize çok iyi geri dönüşler yaptı. Biz sahadayız. İktidar sahaya inemiyor. Kapalı ortamlarda toplantıda yapıyorlar. Bizim halkımızdan çekineceğimiz bir şey yok. İlkadım ilçesinde geçen hafta yaptığımız ankette İYİ Parti olarak yüzde 23 oy aldık" diye konuştu.

22-iyi parti (1).jpg

'SEÇİME HAZIRIZ'

İlkadım ilçesinde her mahallede, sokak başkanları atayacaklarını belirten Satar, yarın seçim olacak gibi çalıştıklarını vurguladı. İlkadım'da 61 mahalle olduğunu kaydeden Satar, şunları dile getirdi:

"Her mahallede, mahalle başkanımız var. Her sokakta da sokak başkanı görevlendiriyoruz. Bu seçim böyle bir çalışma sergileyeceğiz. Yarın seçim olacakmış gibi, okul, sınıf ve sandık başkanlarına eğitim veriliyor. Oy nasıl kullanılır, itiraz nasıl olur gibi seçimde, sandık başında önlerine çıkacak sorularla ilgili bilgiler paylaşılıyor. İlkadım ilçesinde geçen hafta yaptığımız ankette İYİ Parti olarak yüzde 23 oy aldık."

Ercan ÜSLÜ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.