Kanal S ekranlarında aday listelerinin açıklanmasının hemen ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "Listemizdeki isimlerin hepsi liyakatli, Samsunlu tanınmış insanlar ve Samsun'a hizmet edecek kişilerdir. Bu listeyle Samsunda birinci parti olacağız" dedi.

HEPSİ LİYAKATLİ İSİMLER

Aksoy, listelerin resmiyet kazanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim bu süreçte 25 tane aday adayımızda birbirinden değerli arkadaşlarımızdı. 9 isim açıklandı genel merkez tarafından. Listede yer alanların hepsi liyakatli, Samsunlu tanınmış insanlar ve Samsun'a hizmet edecek kişiledir. İddia ediyorum Samsun'daki siyasi partilerin içindeki en iddialı, en liyakatli liste bizim liste. Samsun'da birinci parti olacağız" diye konuştuç

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SAHADA OLACAĞIZ

Listeler belli olduktan sonra telefonlarının susmadığını dile getiren Aksoy şunları söyledi: "Müthiş olumlu tepkiler, tebrik mesajları alıyoruz. Samsun'un bu olumlu yaklaşımlarına layık olmak için gece demeden gündüz demeden sahada olacağız, çalışacağız. Seçim sürecinde kimseyi kutuplaştırmadan, herkesi severek, kucaklayarak Samsun'a hizmet önceliğimiz, ülkemize hizmet önceliği olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.