2019 seçimlerinde Millet İttifakı adayı olarak CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı olarak gösterilen, seçime giren ve seçilen ve hem İYİ Parti'ye hem de CHP'ye 5 yıl boyunca mesafeli duran ve görev süresi boyunca birçok partiden aday olmak üzere girişimde bulunduğu konuşulan Necattin Demirtaş'ın İYİ Parti'den zoraki adaylığından sonra sahada da algı yönetimi yaparak, CHP'lilerin kendisine oy verdiğini seslendirenlere inat Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım ilçe başkanlığından son gün atılan mesajla tüm partililerini adayları Murat Şenel'e desteklerini açıklayarak Necattin Demirtaş'a adeta tokat gibi cevap verdiler. 

CHP İlkadım'dan gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi; 

Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi

Biz CHP'liler artık kendi partimize, kendi adaylarımıza oy vereceğiz. Kimsenin sayemizde bu kentin beş yılını daha boşa harcamasına tahammülümüz yok. Oylarımız CHP'ye. Birilerinin algı yönetimine inanmıyoruz. Kazanıyoruz.

Bu arada İYİ Partili grup başkanvekili Erhan Usta'nın ve daha önceki Burcu Işıtan Satar'ın Demirtaş'ın hiçbir seçim çalışmasına katılmayarak kulislerde konuşulanlar arasında yer aldı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.