"YANLIŞ BULUYORUZ"

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'nin iki güzide kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da uygulanması kararını aldı. Biz bu kararı çok yanlış buluyoruz” dedi.

"SAMSUN'DA OYNANMASINI TALEP EDİYORUZ"

Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Divan Kurulları'nın da kamuoyuyla paylaşım yaptıklarını ve  bu maçın Türkiye'de oynanmasını istediklerini kulüplere de ifade ettiklerini hatırlatan Usta, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türk takımlarının oynayacağı final maçının bir başka ülkede yapılmasını nasıl bir mantıkla izah ediyorlar, biz bunu anlayabilmiş değiliz. Samsun Milletvekili olarak benim de önerim, bu maçın kurtuluş mücadelesini başlatan şehir olan Samsun'da oynanmasını biz çok arzu ediyoruz, talep ediyoruz.” dedi. 

"STAD KAPASİTESİ YERİNDE"

Samsunlu taraftarların ve Türkiye’nin bu maça hazır olduğunu vurgulayan Usta sözlerini şöyle sürdürdü: “Samsun'un stat kapasitesi de bunun için çok yerindedir. Samsunlu hemşehrilerimin Türkiye Büyük Millet Meclisinden bu konuda tavır alması yönünde de bir talebi vardır, bunları da Genel Kurulla paylaşmak istiyorum.”

NEJLA KAYA 

Samsunlular dikkat! 8-12 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olacak Samsunlular dikkat! 8-12 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olacak

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.