Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasıdna kümede kalmak adına kritik maçta Eskişehirspor'a 5-0 yenilen Samsunspor'da, Teknik Direktör Besim Durmuş, maç sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Taraftarımızdan özür diliyoruz. Bu skoru hiç beklemiyorduk. Haftaya direkt rakibimiz olan Denizlispor'u yenmek zorundayız" dedi.

'BİR TAVIR ORTAYA KOYAMADIK'
Eskişehir'e gelirken bu skorla karşılacaklarını düşünmediklerini söyleyen Durmuş, "Bizim takımımız iyi savunma yapan bir takımdı. 7-8 haftadır toplamda 4 gol yemiştik. 2 tanesini de düşen Antep takımından yemiştik. Hem önde oynuyorduk hem taraf koyuyorduk önde oynuyorduk. Gol sorunumuz vardı ama mücadele düzeyimiz yüksekti. Bu da umutla ileriye bakmamızı sağlıyordu. Ama bugün böyle bir tavır ortaya koyamadık" diye konuştu.

TARAFTARIMIZA MAHÇUP OLDUK
İlk 15 dakika topu kalemizden uzak tutmak istediklerini fakat basit 2 gol yediklerini belirten Durmuş, "Söylenecek bir şey yok. Bugünkü günümüz sahadaki takımın davranışı, ortaya konan futbol üzücü. Taraftarımızın özür diliyoruz. Hiç olmaması gereken bir şey. Bugünden itibaren maçı unutmak zorundayız. Taraftarımıza mahçup olduk. Gönlü ruhu bizimle olan herkesden özür diliyoruz. Haftaya inşaallah taraftarımızla kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Ali BİROL