İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, yeni yönetimini belirledi. Akşener'in A takımında olan İmren Nilay Tüfekci'nin ismi, Dervişoğlu'nun da Genel İdare Kurulu listesinde yer aldı. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’dan Anneler Günü'nde anlam yüklü ziyaret Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’dan Anneler Günü'nde anlam yüklü ziyaret

"DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"

Tüfekci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Demokrasi insan onuru meselesidir.  İYİ Partimiz kendisine yakışan olgunlukta demokratik bir ortamda kurultayını tamamlayarak Başkanını seçti.  Genel kurulumuzun teveccühü ile Başkanlığa seçilen  Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İYİ’lerin iktidar yürüyüşünde her zaman destekçisi olacağız. Bu yeni süreçte tüm teşkilatlarımıza sahip çıkıp daha güçlü bir yapılanma ile halkımızın beklentisi doğrultusunda politikalar geliştirmeliyiz. 
Hayırlara vesile olması dileğiyle."

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMUŞTU

Tüfekci, 2023'teki genel seçimlerde İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı, 2024'teki yerel seçimlerde de Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.