AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, ilk imza sahibi olduğu 'Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair teklif'te ihracatın desteklenmesi, çalışan emeklilerimize bir defaya mahsus 5 bin lira ödenmesi gibi konuların yer aldığını söyledi.

Aksu, TBMM'de 'Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair teklif' üzerine söz aldı. Aksu Meclis'te yaptığı konuşmada, "Afyonkarahisar Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya ile birlikte, ilk imza sahibi olduğum ve 120 Milletvekilimizin imzasını taşıyan, bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ve yine kanun hükmünde kararnamelere dair kanun 79 sıra sayılı kanun teklifinin tümü üzerine söz aldım" dedi.

Samsun’da trafik kazası! Motosiklet sürücüsü ölümden döndü Samsun’da trafik kazası! Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

TEKLİFTEKİ KONULARA DEĞİNDİ

Teklifteki konulara değinen Aksu şunları söyledi: "Teklifimizde; ülke ekonomisinin uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesi, ihracatın desteklenmesi ve büyümeye katkıda bulunulması, ülkemize döviz girdisi sağlamak suretiyle dış ticaret dengesine olumlu katkı sağlanması, Türk lirası enstrümanlarına yatırım yapılmasının teşvik edilmesi, mükellef haklarının korunması ve vergiye gönüllü uyumun artırılması, gelişen teknolojiden yararlanılarak bazı uygulamaların elektronik ortama taşınması, vergi güvenliğinin sağlanması, çalışan emeklilerimize bir defaya mahsus 5 bin TL ödenmesi gibi hususlar yer almakta. Ülkemize ve aziz milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.