Aydınlar Group bünyesindeki Karadeniz Lamninat Parke ve Aykar Konut firmasının sahibi Sezgin Aydın, sektörün önde gelen isimlerini gerçekleştirdikleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi

Found_1b040000-a69bd6.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Samsun'un markası Aydınlar Group, Tekkeköy ilçesindeki Grand Premium Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar programında çok sayıda davetliye ev sahipliği yaptı. Dualarla iftarın açıldığı program, semazen gösterisiyle devam etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemeğe katılanlar, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Aydın'a teşekkür etti.

_MG_7963.JPG

'MÜTEAHHİTLERİN YÜKÜNÜ PAYLAŞIYORUZ'

Samsun Medya Grubu mikrofonlarına Aydınlar Group hakkında bilgi veren Aydınlar Group Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut sahibi Sezgin Aydın, "1992 yılında ustalıkla başlayan serüvenimiz 2004 yılında da Karadeniz Laminant Parke A.Ş.'nin kurulmasıyla devam etti. Yıldız Entegre, Vario Clic bayilerini aldık. Red Color Boya, Bien Seramik bayiliğimiz var. Aykar Çelik Kapılarını kendimiz üretiyoruz. Mutfak mobilyaları üretimi yapıyoruz. Geniş çapta çalışıyoruz. Müteahhitlerle iç içeyiz ve yüklerini paylaşıyoruz. 2010 yılında da Aykar Konut'u kurduk. Şu anda bini aşkın konut yaptık. Şu anda da artarak devam ediyor" dedi.

WhatsApp Image 2022-04-18 at 10.49.08.jpeg

'GÜZEL BİR ATMOSFER YAKALADIK'

Organizasyona katılan tüm davetlilere teşekkür eden Aydın, "Bu yıl 6. geleneksel iftar yemeğimizle sektörün önde gelen isimleriyle buluştuk. Güzel bir atmosfer yakaladık. Alt bayilerimiz, müteahhitlerimiz hepsi buradaydı. Sağ olsunlar sayelerinde, yoğun katılımla iftar yemeğimizde bir araya gelme fırsatı yakaladık. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz" diye konuştu.

278766259_532450184894782_7204075878823628017_n.jpg

YOĞUN KATILIM OLDU

İftar yemeğine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, SİMDER Dernek Başkanı Yunus Güney, STK temsilcileri, çok sayıda inşaat firması sahibi, müteahhit ve davetli katıldı.

WhatsApp Image 2022-04-18 at 10.49.09.jpeg

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ MEMNUN KALDI

İftar davetine katılan sektör temsilcileri ise Sezgin Aydın'a teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdi.

okan sığırcı.JPG

'GÜZEL BİR BİRLİKTELİK SAĞLADI'

Okan Orhan SIĞIRCI (Gayrimenkul Şirketi Ortaklarından ve İnşaat Şirketi Sahibi): Sezgin bey bizim için çok değerli bir insan. Sektöre çok ciddi katkılar sağlamaktadır. Tüm sektörde tüm inşaat sektörüne ciddi faydalar sağlar. Her zaman olduğu gibi yine çok güzel bir enerjiyle bizi bir araya getirdi. Güzel bir birliktelik sağladı. Gönlümüzdeki değeri katlanarak ilerliyor.

yakup aydın.JPG

BİRLİK VE BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ

Yakup AYDIN (İnşaat Firması Sahibi): Geleneksel iftar yemeğine geldik. Burada bu topluluk içerisinde olmaktan mutluyuz. Sağ olsun Sezgin Bey bize böyle bir ortam hazırladı. Birlik ve beraberlik, dostluk ile kardeşlik önemli. Memnun kaldığım bir akşam oldu.

Batuhan USTAEL.JPG

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Batuhan USTAEL (Bir Firmanın Bölge Müdürü Satış Sorumlusu): Ev sahipliği yapan firma ile bir ticaretimiz olmaktadır. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şükürler olsun. Sezgin ağabeyimize bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz. Hayırlı Ramazanlar.

emrah baştan.jpg

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERDİK

Emrah BAŞTAN (Grand Premium Düğün Salonu İşletmecisi): Karadeniz Parke'nin iftar yemeğini ev sahipliğine yaptığımız için mutluyuz. Katılım da çok güzeldi. Biz de personelimizle elimizden gelen en güzel hizmeti verdik.

Dilber BAHADIR-Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Found_6e38000-7b5fef.jpg


Found_26050000-850e0c.jpg