Sevdamız Samsun Genel Merkezimizin tarafından 12. Geleneksel İftar Yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık bin 500 kişinin yer aldığı iftar yemeğinde Genel Başkanı Nuri Seven, “Samsun için tek yürek olalım, şehrimizin menfaatlerini her platformda savunalım” dedi.

SAMSUN BİRLİKTELİĞİ

Sevdamız Samsun Genel Merkezi tarafından 12. Geleneksel İftar Yemeği, ‘Samsun Birlikteliği’ sloganı ile Pamira Palace’da düzenlendi. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, milletvekili adayları, siyasi partilerin temsilcileri, Samsunspor A.Ş. yönetimi, Samsunspor Taraftar Dernekleri, bürokrasi, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, muhtarlar, hemşeri dernekleri, Sevdamız Samsun temsilcileri ile üyeleri katılımı ile yaklaşık bin 500 kişinin yer aldığı iftar yemeğinde birlikteliğe vurgu yapıldı. 

‘SAMSUN SEVDASI İLE YOLA ÇIKTIK’

Kuruluş amaçlarının Samsun’un menfaatlerini savunmak ve şehre sahip çıkmak olduğunu belirten Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, “Samsun için tek yürek olalım, şehrimizin menfaatlerini her platformda savunalım. Samsun bizim gözbebeğimiz. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere siyasi görüşe bakmaksınız sadece Samsun sevdası ile hareket eden arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Yönetimimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile güzel birliktelik oluştu. Emeği geçen, destek olan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN