İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı ile SAMKON’un ortaklaşa düzenlediği “Samsunlular Buluşması”na katılarak, vatandaşlardan destek istedi.

YALNIZ BIRAKMAYACAĞINIZA EMİNİM

SAMKON Yönetim Kurulu üyeleri ve Federasyon Başkanları ve yönetimleri, dernek başkanları ile Samsunlu vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı'nın açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Bakan Soylu, “Hemşehrilerimle bir arada olmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum. Samsun, milli mücadele meşalesinin yakıldığı, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, manda ve himayeye 104 yıl önce karşı çıkışın başlangıç noktasıdır. Dolayısıyla Samsunlu kardeşlerimle bu salonda buluşmanın sevincini yaşıyorum. Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağınıza eminim” dedi.
 

SAMSUNSPOR'A TEBRİK

Bakan Soylu ayrıca SAMKON Genel Başkanı Aşcı ve onun nezdinde Samsunlu vatandaşlara deprem bölgesine ve afetzede vatandaşlara yardımları dolayısıyla teşekkür ederek, Süper Lig'e şampiyon olarak adını yazdıran Samsunspor’u da tebrik ettiğini söyledi. Programın sonunda Hasan Kaya Aşcı, Soylu'ya Samsunspor forması ve ibrik hediye etti.

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.