Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, vatandaşlar tarafından başlatılan halk hareketinin 31 Mart akşamı büyük bir zafer ile sonuçlanacağına inandığını belirterek, "Meclisi olmayan bağımsız belediye başkan adayı" söyleminin de doğru olmadığını ifade etti. 

"TEVECCÜH GÜÇ VERİYOR"

Dündar, Sarıcalı ve Orta mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Büyük bir coşkuyla karşılanan Dündar, "Coşkunuz, teveccühünüz bizlere güç veriyor. Son iki gün kaldı. 31 Mart'ta birlikte tarih yazmaya hazırlanıyoruz" dedi. Çarşamba'ya yeni eserler kazandıracaklarını kaydeden Dündar, "Çarşamba’yı büyük bir şehir olarak imar etmeye, yeni eserler ve hizmetler yapmaya başlayacağız. Çarşamba buna inanıyor. Bağımsız Belediye Başkanı yatırım yapamaz deniyor. Benim 15 yıl boyunca yaptığım çalışmaların hepsi Çarşamba Belediyesi'nin imkanları ile yapıldı. Kaynaklar iyi kullanıldıktan sonra bu eserler yapılabiliyor" diye konuştu.

"GÜNDEMİ VATANDAŞ İZLEYECEK "

"Meclisi olmayan bağımsız belediye başkan adayı" söyleminin de doğru olmadığını sözlerine ekleyen Dündar; “Vatandaş bunlara itibar etmez. Meclisin gündemine gelen konuları belediye başkanı gündeme getiriyor. Meclis, Çarşamba’nın gelişmesi için projelerle ilgili konularda karar vermeyecek mi? 'Seçildiği zaman nasıl çalışacak, belediye meclisinden kararları nasıl geçirecek' diyorlar. Siz millete hizmet etmek için mi aday oldunuz, yoksa engel olalım diye mi? 31 Mart'tan sonra Çarşamba Belediye Başkanı ve Belediye Meclisinin Başkanı olarak Çarşamba’nın işlerinin aksamasına fırsat vermem. O işler öyle sokakta konuşup milleti yanıltmaya çalışmakla olmuyor. 31 Mart'ta seçilecek olan meclis üyeleri Çarşamba Belediyesi'nin meclisi olacak. Ben de belediye başkanı olarak o meclisin başkanı olacağım ve meclisimiz ile birlikte beraber çalışacağız. Meclis toplantılarımızı canlı olarak yayınlayacağız. Gündemimizi vatandaşlarımız bilecek, izleyecek” dedi.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

23 Nisan coşkusu Atakum’un dört bir yanında 23 Nisan coşkusu Atakum’un dört bir yanında

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.