Mobil uygulamalar üzerinden online alışveriş gerçekleştiren vatandaşları ilgilendiren karar Vakıfbank'tan geldi. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek kampanya kapsamında detaylar tek tek açıklandı. 81 ilde geçerli olacak kampanya kapsamında VakıfBank World Kart sahiplerine 600 TL tutarında World Point kazandıracak. İşte tüm detaylar…

TÜRKİYE'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞİYOR

Vakıfbank tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında SMS ile katılım ve sağlamak isteyen kullanıcıların "WIN" yazın, kredi kartınızdaki numaranın son 6 hanesini girin, boşluk bırakın ve 5724'e mesaj göndermesi gerekmektedir. Başvuruların kayıtlı bulunan cep numarası üzerinden yapılması gerekiyor. Vakıfbank uygulaması üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz. Diğer bir seçenek ise mobil uygulama üzerinden giriş yapan kullanıcılar "Cepte Kazan" bölümüne geçiş yaparak kampanyaya katılım sağlayabilir.

Fiziki mağazalarda ve pos terminallerinden yapılan alışverişlerin kampanya dahilinde yer almadığı belirtildi. Özel fırsatlardan yararlanmak isteyen kullanıcıların online platform üzerinden alışveriş yapması gerekmektedir. Bunun yanı sıra Kampanyayı kredi kartından yapılan çekim işlemleri dahil edilmeyecektir. Bu işlemlerin Trendyol üzerinden yapılabileceği belirtilirken dolap uygulamasının kampanya dahilinde yer almadığı aktarıldı.

KULLANILMAYAN PUANLAR SİLİNİYOR

Kampanya katılım tarihi olarak son günün 31 Ekim 2023 olduğu belirtildi. World Puanların kartları tahsil edileceği aktarılırken 7 Kasım 2023 tarihinden itibaren kullanım sağlanabileceği vurgulandı. Kazanılan ancak promosyon kapsamında kullanılmayan 600 TL'lik World Pointler ise 8 Aralık tarihine kadar kullanılmaması durumunda hesaptan otomatik olarak silinecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.