Akmercan Delta Doğal gaz Bölge Müdürü Mustafa Sezer, Müdür Yardımcısı İbrahim Özdemir, Müşteri Hizmetleri Yöneticisi  Kadir Karagözile Harita ve Proje Yöneticisi Serhat Akgün’den oluşan heyet Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek, yapılacak çalışma ve uygulama planı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

DAHA ÇOK YATIRIMCI GELECEK

Akmercan Delta Doğal gaz Bölge Müdürü Mustafa Sezer Havza Belediye Başkanı İkiz’e hayırlı olsun temennilerini ileterek, Havza OSB doğal gaz nakil hattının yaklaşık 17 kilometre olacağını belirtti. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise doğal gazın Havza OSB’ye olan ilgiyi artıracağını belirterek; “Doğalgaz sanayi üretiminde önemli bir rol oynamakta. Havza OSB’ye doğal gaz verilmesi Havza OSB’ye daha çok yatırımcı gelmesi demek. Bu sayede işsizlik ve istihdam sorunundaha hızlı çözülmüş olacak. İnşallah nakil hattı için çalışmalarına bu yıl içerisinde başlanacak. Her geçen gün kapasitesini artıran OSB'mizi çok daha güzel yarınlar bekliyor. Ayrıca bu hat ile Üniversite Mahallemize ve Havza Meslek Yüksekokulumuza da doğal gaz arzı sağlanacak" dedi.

AKÇAY'DAN ZİYARET 

Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Tevfik Akçay ve Müdür Yardımcısı Murat Çebi de Murat İkiz’i makamında ziyarete ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Whatsapp Image 2024 04 18 At 15.28.25

Samsun protokolünden 1 Mayıs mesajı: Alın teri ve emeğe saygı vurgusu Samsun protokolünden 1 Mayıs mesajı: Alın teri ve emeğe saygı vurgusu

ORTAK ÇALIŞMA

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız bizler için oldukça önemli. Şu an ilçemizde bakanlığımız tarafından önemli bir proje yürütülmekte. İnşallah Sayın İl Müdürümüz ve bakanlığımızın yetkilileri ile ilçemize yapılacak ortak hizmetlerde birlikte çalışacağız” dedi.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.