Samsun Süper Amatör Ligi Play Off'larında mücadele eden Havza Belediyespor son olarak sahasında Termespor'un 4-2 mağlup etti.

"SADECE BİR ADIM"

Alınan galibiyetin ardından ise, Havza Belediyespor sosyal medya hesabından taraftara seslendi. Birliktelik vurgusu yapan Kulüp, "Sahamızda inanılmaz bir mücadele sergiledik ve rakibimizi 4-2 yenerek, zafere ulaştık. Ancak, bu sadece bir adım. Çünkü, Play Off gruplarında zaferler kazanmaya ve daha da ileriye gitmeye kararlıyız. Artık, tribünlerimiz coşku ve heyecanla dolmalı. Her tezahürat bir sevinç çığlığı, coşkumuz bir zaferin habercisi olmalı." ifadelerini kullandı.  

TFF'den erken seçim için imza sayısı iddialarına yanıt TFF'den erken seçim için imza sayısı iddialarına yanıt

BİRLİKTELİK VURGSU 

Kulüp açıklamanın devamında ise, "Havza Belediyespor, sadece bir futbol takımı değil, bu şehrin umudu ve gururudur. Oynadığı bütün gruplarda şampiyonluğun en büyük adayıdır. Gelin hep birlikte takımımıza destek olalım. Tribünlerimizi dolduralım ve rakiplerin en çekindiği deplasman olalım. Unutmayın, birlikte olduğumuz sürece yenilmez bir gücüz. Sahaya çıktığımız her maç, şampiyonluğa en yakın olduğumuz andır. Hedefimize adım adım yaklaşıyoruz Bu mücadelede yalnız kalmayacağımızı biliyoruz. Çünkü taraftarımızın gücüyle her engeli aşacağımızın inancındayız." dedi.

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.