Havza Belediyesi vefat, kayıp, su kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyurularını mobil cihazlara göndermeye başladı. Hayata geçirilen uygulama ile gerek yurt içinde yurt içi gerekse yurt dışındaki tüm vatandaşlar; cepte anons uygulaması ile Havza Belediyesi duyurularını cep telefonlarından takip edilebilecek.

Samsun'da 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı Samsun'da 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Cepte anons uygulamasını, uygulama marketlerinden ücretsiz olarak telefonlarına indiren vatandaşlar uygulamaya giriş yaparak Samsun Havza Belediyesini seçtikten sonra yapılan duyurulara sesli ve yazılı şekilde erişebilecek. Uygulamada yer alan acil durum siren sesi ile muhtemel bir depremde göçük altında kalan ya da herhangi bir afet durumunda zor durumda olan vatandaşlara ulaşmakta ekiplere kolaylık sağlayacak. Uygulama ile ayrıca görüntü ve ses kirliliğinin de önüne geçilmesi hedefleniyor.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Havza Belediyesi olarak halkımıza en iyi, en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunmak adına teknolojinin getirdiği yenilik ve uygulamaları halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Uygulamaya geçirdiğimiz cepte anons sistemi ile bundan sonra Havza Belediyesine ait tüm duyurular halkımızın cep telefonuna gelecek. Uygulama sayesinde yaptığımız ilanlarımız tüm dünyanın neresinde olursa olsun Havzalı hemşerilerimize anında ücretsiz olarak ulaşacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.