• DOLAR 32,33 %0.24
  • EURO 35,09 %-0.13
  • ALTIN 2.299,82 %0.98
  • BİST100 9.019 %2.41
  • BITCOIN 70.675 %0.51
  • ETHERIUM 3.582 %-0.5
22°

Havza belediyesi Haberleri

havza belediyesi haberleri ve güncel havza belediyesi gelişmeleri, havza belediyesi ile ilgili tüm video, havza belediyesi fotoğrafları ve havza belediyesi haberleri Samsun Haber, Son Dakika Samsun Haberleri - Samsun Gazetesi sitemizde


Samsun

Havza Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle yapılan Havza Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun...

Samsun

Havza Belediyesi, Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Samsun

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Havza OSB inşallah genişleme alanı çalışmaları tamamladığı zaman Karadeniz’in en büyük OSB’si olacak” dedi.

Samsun

Lise öğrencileri ile kariyer söyleşisi yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Gençlerimiz bizim olmazsa olmazımız” dedi.

Samsun

Havza Belediyesi zabıta ekipleri, Ticaret Bakanlığınca uygulamaya konulan Fiyat Etiketi Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile ilgili denetim yaptı.

Samsun

Havza Belediye Başkan Sebahattin Özdemir, "Havza Belediyesi olarak muhtarlarımızdan gelen talepler ve öncelik sırasına göre halkımıza hizmet etmek ve halkımızın...

Samsun

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) ve Havza Belediyesi arasında Havza Yöresel Ürünler Üretim Tesisi Projesi protokolü imzalandı.

Samsun

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, organize sanayi bölgesindeki iş gücü talebini karşılamak ve mesleksizlik nedeni ile işgücüne katılamayan bireylerin bir...

Samsun

Samsun'un Havza Belediyesinde ses ve görüntü kirliliğini azaltmak, aynı zamanda duyuruları daha fazla kişiye ulaştırmak amacıyla cepte anons uygulamasına geçildi.

Samsun

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun çevre düzenleme ve kontrol aşamasının tamamlanmasının ardından hizmete gireceğini söyledi.