Samsun’un Havza Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile belediye meclis üyeleri, Havza Kaymakamlığı ve yapımı son aşamasına gelen Havza Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret ettiler.

"İNCELEMELERDE BULUNDULAR"

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, meclis üyelerine Havza Belediyesinin yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Meclis toplantısının ardından sonrası Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve üyeler, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat’a hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirdiler. Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, ziyaretlerinden ötürü Havza Belediye Başkanı Özdemir ve Meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Özdemir ile üyeler, daha sonra yapımı son aşamaya gelen Havza Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret ederek incelemelerde bulundular ve ilgililerden tesis hakkında bilgiler aldılar.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Havza Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun kısa süre sonra hizmete gireceğini belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Havza Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz çevre düzenleme ve kontrol aşamasının tamamlanmasının ardından hizmete girecek. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde hayata geçecek olan tesisimiz şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Modern bir Havza için çalışıyoruz. Bu tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği ve katkıları bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

OMÜ'de ezber bozan proje! Artık oralarda bile üzüm yetişebilecek OMÜ'de ezber bozan proje! Artık oralarda bile üzüm yetişebilecek

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.