Erhan Usta, Tekirdağ Çorlu’da görevi başındayken şehit olan polis memuru Erkan Tütüncüler’in Bafra’daki ailesini ziyaret ederek şehit annesiyle bir araya geldi. Usta, şehit ailelerinin milletin emaneti olduğunu vurgulayarak aileye başsağlığı dileklerini iletti.

ŞEHİT ANNESİYLE BİR ARAYA GELDİ
İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, şehit polis Erkan Tütüncüler’in annesini ziyaret ederek aileye başsağlığı dileklerini iletti. Ziyarette İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz da yer aldı.

“BU MİLLETİN EMANETİDİR”
Erhan Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit annelerinin acısının ve dualarının milletin emaneti olduğunu belirtti. Usta paylaşımında, “Evladını bu vatan uğruna toprağa veren bir annenin duası da, acısı da bu milletin emanetidir” ifadelerine yer verdi.

ŞEHİT POLİSE RAHMET MESAJI
Şehit polis memuru Erkan Tütüncüler’e Allah’tan rahmet dileyen Usta, ailesine sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

Samsun'un kaderini değiştirecek proje! Halit Doğan'dan hızlı tren açıklaması
TOBB'da Samsun rüzgarı! Yöresel tatlara tam not
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




