Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem 10 şehirde büyük yıkımlara neden oldu. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açan depremlerde can kaybı sayısı 35 bini aştı. Depremin ardından yüzlerce can enkaz altından çıkarıldı. Depremin 9. gününde ise peş peşe yeni mucizeler gelmeye devam ediyor.

209 SAAT SONRA GELEN MÜJDE

Son olarak Hatay'da 13 yaşındaki Berat Yücel, 209 saat sonra enkaz altından kurtarıldı. Berat'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Küçük çocuğun yakınları, Berat'ın depreme odasında yakalandığını, enkaz altında geçirdiği sürede ise kitap okuduğunu söyledi.

MUCİZE HABERLERİ ART ARDA GELİYOR! 209. SAATTE BABA KIZ KURTARILDI

Hatay’ın Antakya ilçesinde deprem afetinin 209. saatinde enkaz altından çıkarılan baba ve kızı umutları yeşertti. Babanın kurtarılmasının ardından kızı Fatma için ekipler harekete geçti. Enkazdan çıkarılan Fatma parmağını kaldırarak kelime-i şehadet getirdi. Asrın felaketinin 9. günde kurtarılan Fatma’nın sağ olarak kurtuluşu sevinçle karşılandı.

207 SAAT SONRA KURTARILDI

Adıyaman'da Merve Apartmanı'nın enkazından 45 yaşındaki Ramazan Yücel, depremin 207. saatinde kurtarıldı.