Mersin’in Tarsus Ticaret Borsası 700 öğrenciye kıyafet yardımı yaptı.

Ticaret Borsası salonunda yapılan törende konuşan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, öğrencilere kıyafet konusunda yardımı geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Kaya, “Borsa olarak öğrencilere yaklaşık 100 bin liralık burs yardımı yapıyoruz. Türk insanının mutluluğunun ve dayanışmasının sırrı güçlü aile yapısına sahip olunmasıdır. Biz bir ve beraber olduğumuz, yardımlaşma içinde olduğumuz, sevgiyi ve mutluluğu paylaştığımız sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Şahin ise, emniyet teşkilatı olarak yalnızca güvenlik anlamında değil, ihtiyaç duyulan her alanda vatandaşları memnun edecek çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı ise alan el olmak yerine, veren el olmak önemli olduğunu, bu yardımlar güzel bir farkındalık oluşturduğunu söyledi.

Kaymakam Yüksel Ünal ise yaptığı konuşmada, “Atılan bu tür adımlar yardımdan ziyade sevgiyi ve imkanları paylaşmak şekliyle ortaya çıkıyor. Canı gönülden verilen şey, insanları çok mutlu eder. Bugün burada ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımdan çok sevgimizi paylaşma, dayanışmamızı verdik. Paylaşmanın ve dayanışmanın ne kadar güzel olduğunu anlıyoruz, anlatıyoruz. Devletin yaptığı yardım ve desteklerin, paylaşmanın yanında hayırseverlerin de sevgilerini paylaşma konusunda gösterdikleri hassasiyetleri takdirle karşılıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından 53 okuldan 700 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.