Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Fuar Gelişme Alanı'nda tamamlanmış binalara giden yolların yapım çalışmalarına kar düşmeden hız verdiklerini söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, 100 binden fazla nüfusun yaşayabileceği nitelikte planlanan Fuar Gelişme Alanı’nda çok sayıda konut inşaatının süratle tamamlanmaya başladığına dikkat çekerek, "İnşaatlar devam ederken imar planında yer alan yolların alt yapısına başlamıştık. Burada inşaatlar tamamlanma aşamasına geldiğinde vatandaşımız yeni evine taşınmadan alt yapı çalışmalarıyla birlikte yollarını da tamamlayacağız" dedi.

Kocasinan Belediyesi'nin Fuar Gelişme Alanı'nda modern bir şehir kurduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Bölge için güzel planlar yaptık. Plana göre konut inşaatları süratle devam ediyor. Biten pek çok konutun yeni sahipleri taşındı. Sümer'de olduğu gibi burada da bazı inşaatlar bitti, kimi yarıya geldi, kimi temel kazıyor, önemli bir bölümü de projesini yapıyor. Hal böyle olunca belediye olarak her kesimin işini kolaylaştırmak için çalışıyoruz" dedi.

Fuar Gelişme Alanı’nda 2013 yılı içinde, imar planında yer alan yolları açmak istediklerinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız,“ 13 ile 20 metre arasında 9 bin metre yol açacağız. Geçtiğimiz baharda çalışmalara başladık. Kar düşmeden önce tamamlanan binaların yollarını bitirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Sadece yol için 9 milyon liraya yakın harcama yaptık " şeklinde bilgiler verdi.