AK Parti Genel Merkez'de Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'den 6 Şubat'ta mazbatasını alarak AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Abdülkadir Köstek, Samsun Medya Grubu mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. AK Partili bir aileden gelen ve babasından aldığı bayrağı, gururla taşıdığını ifade eden Köstek, "Atakum'da da bir başarı hikayesi daha yazmak suretiyle katkı sağlama sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Bu çerçevede iletişim kanallarımızı sürekli açık tutacağız ve her daim el birliği içerisinde burada ülkemiz için çok ciddi adımlar atmak suretiyle güzel başarılara imza atacağız" dedi.

HERKES KUCAKLANACAK 
Hiçbir zaman mevki, makam, koltuk derdi olmadığını belirten Köstek, "Atakum'da, birleştirici, bir araya getirici, kuşatıcı, bir anlayışla siyaset üretme gayreti içerisinde olacağız. Bizim tabi gönlümüzün de, partimizin de kapıları sonuna kadar herkese açık. Partimizin de zaten üstlendiği vizyon bu. Bu çerçevede Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere göstermiş olduğu istikamet üzerine burada herkesi kuşatan, herkesle birlikte olduğumuz, halkın her daim içerisinde bulunduğumuz bir anlayışla siyaset üretme gayreti içerisinde olacağız. Bu çerçevede bütün önerilere de her daim açığız" dedi.

KATKI SAĞLANACAK 
AK Parti'nin rüştünü ispat eden ve kuruluşundan bu güne teşkilat yapısıyla Türkiye'nin her bir yanına nüfuz ettiğini ifade eden Köstek, "Teşkilat yapısı itibariyle üstlenmiş olduğu sorumluluğu yerine getiren bir anlayışla hareket ettiği için bütün siyasi partilerin gelişmesine yol gösterme noktasında ciddi katkılar sunduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede biz de partimizin dünden bugüne getirmiş olduğu bu başarı hikayesine Atakum'da da bir başarı hikayesi daha yazmak suretiyle katkı sağlama sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Bu çerçevede iletişim kanallarımızı sürekli açık tutacağız ve her daim el birliği içerisinde burada ülkemiz için çok ciddi adımlar atmak suretiyle güzel başarılara imza atacağız" dedi.

Merve İLHAN-Cemal Said KAPTAN