BARTIN (AA) - Bartın'da araçlarına Türk bayrağı asan taksi, halk otobüsü ve okul servisi şoförleri, konvoy oluşturarak, son günlerde artan terör olaylarını protesto etti.

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odasının koordinasyonunda yapılan tepki konvoyunda sürücüler, korna çalarak şehir turu attı.

Bartın Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Sinan Amasralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan terör olaylarını lanetlediklerini söyledi.

Ülkede terör saldırıları yüzünden insanların ölmesini istemediklerini ve taksi şoförlerinin terör olaylarındaki hassasiyetini göstermek amacıyla araçlarına Türk bayrağı astıklarını belirten Amasralı, "Son dönemde artan hain terör saldırıları nedeniyle şehitlerimiz gelmeye başladı. Bu konvoyla şoförler olarak içimizdeki yanan ateşi dile getirmek istedik. Ülkemizde yaşanan terör olaylarını lanetliyoruz. Bir daha da yaşanmasın istemiyoruz. Buradan şehit ailelerimize başsağlığı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Bu hain saldırılar sürdüğü sürece bizde eylemlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.