ANTALYA, () - ANTALYA Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 6 yaşındaki Enes Anıl'ın polis olma hayalini gerçekleştirdi.
İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde '1 Çocuk 1 Dilek' temasıyla başlatılan 'Leyla'dan Sonra' adlı iyilik hareketinin Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki gönüllüleri, hastanede bir süredir tedavi gören 6 yaşındaki Enes Anıl'ın polis üniforması giyip polis aracına binme hayalini fark ederek, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'a ulaştı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis abla ve ağabeyleri, hastanede ziyaret ettikleri Enes'in dileğini gerçekleştirmek istediklerini ailesine iletti.
Enes Anıl, ailesi, 'Leyla'dan Sonra' projesine destek olan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim Demir Dora ve öğrencileri ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, Emniyet Müdürü Tonbul'u makamında ziyaret etti. Enes Anıl ile yakından ilgilenen Emniyet Müdürü Tonbul, Enes'in dileğinin gerçekleşmesinde ve bu projeye dahil olmaktan memnuniyet duyduğunu aktardı. Cemil Tonbul, Enes'in tedavisinin bir an önce tamamlanmasını ve bir gün kendisini Emniyet Teşkilatı'nın bir mensubu olarak görmeyi umut ettiğini belirtti. 
Ziyaret sırasında Tonbul, Enes Anıl'a 'Yunus Polis' üniforması giydirerek oyuncak polis arabası hediye etti.
Enes Anıl'ın ailesi ise çocuklarının hastalığı yenmesi için moralinin yüksek olmasına ihtiyaç duyduğunu, polis abla ve ağabeyleri ile birlikte geçirdiği vakitte bir gün de olsa hastalığını tamamen unuttuğunu, hayali gerçekleştiği için çok mutlu olduklarını belirtti.

FOTOĞRAFLI