SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Sivas Belediyespor'u deplasmanda 3-2 yenen Bucaspor, 238 gün sonra deplasmandan galibiyetle dönmenin sevincini yaşadı.
Son olarak geçen sezon PTT 1'inci Lig'de 14 Mart 2015'te oynadığı müsabakada Adanaspor'u Adana'da 1-0 mağlup eden Bucaspor'un yüzü, o tarihten sonra deplasmana oynadığı 10 karşılaşmada gülmedi. Bu galibiyetle puanını 10'a yükselten sarı lacivertlilerin teknik direktörü Suat Kaya, çok kritik bir maçı kazandıklarını belirtti, "3-0 öne geçtikten sonra maçın hakemi aleyhimize bir sürü yanlış karar verdi. Futbolcularım 6 sarı 1 kırmızı kart gördü. Skor 3-2'ye geldi. Son 15 dakikayı 10 kişi oynadık, hakem hatalarına rağmen kazandık" dedi.
Geçen hafta 4-0 kaybedilen Ankaragücü karşılaşmasının ardından Erkan Taşkıran, Yasin Avcı, Mehmet İncebacak ve Berkin Arslan'ı Sivas Belediyespor deplasmanına götürmeyen Suat Kaya, "Kadroda rotasyona yapma gereği duyduk. Ancak bu oyuncuların kadro dışı kalması söz konusu değil. Futbolcularımızın durumunu hafta hafta değerlendirip ona göre formatımızı şekillendireceğiz" diye konuştu.
Başkan Çetin Kayışlı ise, 5'inci sıradaki Tokatspor'la aralarında 6 puan olduğunu hatırlatarak, "Artık çıkış yakaladık. Önce ateş hattından uzaklaşıp ardından devreye kadar play off potasına gireceğiz. Yönetim olarak teknik ekip ve futbolcularımıza inanıyoruz" yorumunu yaptı.