TURKISH Airlines Euroleague C Grubu'nda Panathinaikos ve Zalgiris Kaunas'la oynadığı son iki maçı kaybeden Pınar Karşıyaka, yarın Rusya deplasmanında namağlup lider Lokomotiv Kuban'a konuk olacak. Krasnodar şehrindeki Sports Hall'da saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Lig Tv 3 yayınlayacak. Lokomotiv Kuban, daha önce Panathinaikos, Zalgiris ve Stelmet Zielona'yı yendi. İlk kez yer aldığı lige Barcelona Lassa galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka, son iki maçından mağlubiyetle ayrılınca grupta dördüncü sıraya geriledi.
Yeşil kırmızılı temsilcimiz, rakibiyle geçen sezon Eurocup'ta oynadığı 2 maçı da kaybetti. İç sahadaki Zalgiris yenilgisini telafi etmek istediklerini söyleyen Antrenör Ufuk Sarıca, "Çok zorlu bir deplasmana çıkıyoruz. Lokomotiv Kuban'ın kadrosu ve sahadaki gücü ortada. Rakibe iyi pres yapan hızlı oynayan bir takımla karşılaşacağız. Belli bir sayı seviyesine ulaşmamız gerekiyor. Bunu başarabilirsek istediğimiz sonuçla evimize döneriz. Euroleague'de deplasmanlardan alınacak galibiyetler gruptan çıkma adına büyük önem taşıyor" dedi.
PINAR KARŞIYAKA'YA SİS ENGELİ
Pınar Karşıyaka kafilesi İstanbul'dan çarşamba günü kendilerini Rusya'ya götürecek uçak, Krasnoder kentindeki sis nedeniyle iptal edilince Türkiye'de kaldı. İstanbul'da konaklamak zorunda kalan yeşil kırmızılılar, sis açılınca gecikmeli olarak sabah saat 10.00'da Krasnodar'a hareket etti.